Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Resultat final

Sara Varón, de 18 anys i veïna de la Llagosta, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2021. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc dimarts 25 de maig al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i els regidors Fran Ruiz i Mariano García.

La llagostenca ha presentat un cartell, molt colorit, amb la Font de l'Aigua, els gegants de la Colla Gegantera i unes banderoles festives. "Volia posar un element molt identificatiu de la Llagosta com és la Font de l'Aigua i també els gegants, que tothom coneix. Amunt del cartell he posat banderoles festives per dir que tot això de la Covid esperem que ja s'acabi i que finalment hi puguem fer la festa", admet la guanyadora, que estudia la carrera universitària d'Animació i efectes visuals a Barcelona. Varón ha rebut el 61% dels vots i un premi de 500 euros.

Resultats votacions

Cartel guanyador: Cebolla ha rebut el 61% dels vots (37)

Segon classificat: Dexter ha rebut el 27% dels vots (16)

Tercer classificat: Tinta de pixel ha rebut 12% del vots (7)


Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir